Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TedThomas
aktív tag
válasz
DaemonX
üzenetére
Nálunk van a családban egy Doogee azzal nincsen baj. Aztán benne voltam egy Doogee csoportos rendelésbe aminél az egész szállítmány vissza ment a gyárba mert használhatatlan volt. Ezek után csak is magyar teszttel fórummal rendelkező Doogee-t vennék. De ez csak az én személyes véleményem. Tényleg sokan dicsérik.
Természetesen ha veszel akkor nagyon várjuk a tesztet róla.
Egyelőre "pre-order 22th Oct." még csak. Lehet várni kell a feladásra egy kicsit.
-
Laza...
addikt
válasz
DaemonX
üzenetére
Én 27" monitoron nézem a full HD felbontást, akkor egy tenyérnyi sz@ron nehogy ne legyen már elég a HD...

Más: Jut eszembe 4G: 1GB/150ft, lesz itt olyan internet hogy ihajcsuhaj
Ismét előjön a böngészőkön hogy képek kikapcsolása, adatook tömörítése, bájtokban fogunk forgalmat számolni 
Ennek apropóján: Ha valaki már letöltötte az internetet, küldje el nekem is hogy legyen mit nézegetni jövőre

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ismét előjön a böngészőkön hogy képek kikapcsolása, adatook tömörítése, bájtokban fogunk forgalmat számolni