Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Laza...
üzenetére
Attól, hogy te 27 colon nézed a full HD felbontást, ebből még semmi sem következik (azon túl, hogy az van előtted), neked elég, másnak nem biztos.
Nekem mindig szembetűnik a 14 colos (full HD-s) laptopról való átállás, amikor rádugom a 24 colos, szintén full HD monitort, ami ezután kifejezetten pixelesnek tűnik.Azt hozzáteszem, hogy, ha együtt nézem az 5 colos HD és full HD felbontású telefonjaim, gyakorlatilag semmilyen különbséget nem látok.
-
Mottie
őstag
válasz
Laza...
üzenetére
Csak én értem úgy, hogy az adót a szolgáltató fizeti? Szerintem ez mindösszesen a korlátlan internetcsomagok megszűnését és a limitáltak drágulását fogja okozni.
#internetetmindenháztartásba
Szerk: Egyszer kipróbáltuk a (nagy) családomban a korlátozott, 14 GB-s netet (valami jó kedvezményesen volt). A 6. naptól korlátozott volt 64 kbit-re úgyhogy hónap végén le is mondtuk és mentünk vissza korlátlanra
Pedig semmilyen letöltés nem volt, mert ugye megbeszéltük, hogy kipróbáljuk milyen, ne nagyon töltögessen le senki nagyobb dolgokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- Milyen notebookot vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig semmilyen letöltés nem volt, mert ugye megbeszéltük, hogy kipróbáljuk milyen, ne nagyon töltögessen le senki nagyobb dolgokat...