Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunnia1969
csendes tag
válasz
sssirius
üzenetére
Szia!
Nemrég lettem tulaja egy ZTE v5-nek és meg kell mondjam, hogy a GPS kitűnően működik. Bekapcsolás után pár másodperrcel már pozicionál és tartja folyamatosan. GPS tesztek szerint kb. 2-3 méter pontossággal működik. Teszteltem több navi programmal, magas házak között is. Az eredmény kiváló.
Volt MTK-s telefonom, de amiért váltottam Snapdragonra,a következő: használom az Endomondo nevű progit a mozgásaim követésére. Egy HTC-m volt, azzal ment minden rendesen. Aztán lecseréltem egy Cubot-ra és egyszeriben minden megváltozott. A sebességemet rosszul mérte - 5 km/h-ról indult, aztán folyamatosan növekedve elért 110 km/h-hoz, majd megint 5 km/h. A távolságokat is rosszul mérte.
Gondoltam csinálok egy tesztet. Egy útvonalon egyik kezemben egy MTK-s a másikban pedig egy Snapis telefont vittem.
Itt az eredménye, mindenki gondoljon azt amit akar:
MTK
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
(legális sygic-el használva)