- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
MrChef #83038 üzenetére
A 4 dollár különbözet meg az ajándék 8GB-os kártya nem eléggé csalogató arra, hogy álljon benne a pénz több mint 1 hónapig, aztán meg ugye a paypal védelem is kifut. Ha meg kiderül utólag, hogy egy rakás szemét, akkor még nagyobb baj van. Egyébként a Doogee-t abszolút nem értem, a DG350 pl teljesen rebrandelt teló, aztán csinálták a DG330-at sima TFT kijelzővel, és még csak nem is olcsó, a DG300 ára sosem ment le, és a DG310-et meg olcsóbban adják.
A TD meg a preselljeivel elég vicces. A T6S-nél pl küldték 08.10-én az e-mailt, hogy nincs készleten, mert túl népszerű (08.01-én az elsők között rendeltem meg kb...). Aztán írtam nekik, hogy nem vagyok vicces kedvemben, így jó lenne, ha lenne teló, ha már első nap rendeltem, így fél nappal később mégiscsak lett teló, amit tesztelnek, és 3-5 nap múlva küldenek... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest