- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MotorBoy79
tag
válasz
imicici #7319 üzenetére
A Jiayu G2-nél is pont ugyanez a helyzet.
Kezdetben gyártották az egy magos MTK6575 procival, majd később kijött a két magos MTK6577. Még később csináltak belőle 1G RAM-os változatot is.
Van olyan webshop, ahol külön termékként külön áron felvették mindegyik változatot külön termékként, de van pl. a fastcardtech, ahol csak a proci alapján van 2 külön termék és azt hogy mennyi memóriával (tehát 512MB vagy az 1GB változatot) kéred, azt a webshop-ban a feláras extrák között választhatod ki.Nincs ebben semmi furcsa szerintem.
-
xhege
veterán
válasz
imicici #7319 üzenetére
deja vu
Nos Hölgyeim és Uraim!
Ezúton bejelentem, hogy megrendeltem első Kínából érkező okos telómat. A választás hosszú huzavona után az ulefone v12-re esett a ttmalls.com oldalról.
Előtte megkérdeztemv van-e raktáron. Azt írták van, ami biztató azért mert kb 2 héttel korábban kérdezte valaki, hogy van-e, és neki azt írták nincs, csak a kínai ünnepek után kapnak. Ezek szerint kaptak.
Péj Pállal fizettem, kaptam visszaigazolást mind tőlük, mind a bolttól e-maeilban. Plusz kaptam egy rendelési számot ami alapján egyelőre az ő honlapjukon tudom követni hol tart a dolog.
Beállok most én is a telefonra várok türelmetlen sorába, és remélem, hogy simán megy majd minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest