Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
A Lenovo azért kivívta nálam a kérdőjelet GPS téren, ezért is nem merek beleugrani az S660-ba egyelőre.
Kollega P770-et vett, majd jó sok szarakodás után küldte is vissza kínába. Én P780-at akartam venni, de a topikjában rengeteg negatív tapasztalatot lehet olvasni, hiába van pozitív tapasztalat is, azért nem mondanám, hogy erre alapozni lehet.
...Aztán mindketten Huaweit vettünk, és ment a GPS "out of the box". Mivel még egy Huaweiről sem olvastam rosszat, így azt ki merem jelenteni, hogy a Huawei odafigyel a GPS-re, de ezt a Lenovoról azért nem jelenteném ki. -
kcsa
veterán
Országúton nekem is használható
Városban kezd érdekes lenni a helyzet. Az említett motoros bénázásom a Várhegyen volt - elég sűrűek az utcák, és volt hogy egy-egy utcával odébb rakott előre-hátra pár méterrel. Ráadásul mivel a környéket egyáltalán nem ismerem, mentem két felesleges kört mire a megfelelő utcát megtaláltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest