Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- bambano: Bambanő háza tája
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
fateless
üzenetére
"20 év tapasztalatánál azt mondja, hogy a mobil készülékek terén van meg mindez"
Azt nem állítom, hogy nem gyárt, amit nyilván el is ad, de nem tért ki rá, hogy kizárólag az általa gyártott eszközöket forgalmazza. Így nem tudhatjuk (legalábbis nem következtethetünk biztosan arra), hogy azt ő gyártotta, vagy csak forgalmazza.
Mondjuk nem mintha olyan fontos, hogy ki gyártja, csak jó legyen.
-
válasz
fateless
üzenetére
Megint egyetértünk.

Teljesen.Még most is emésztem: 4,3" 4 mag. <-- És _létezik_ ! És nem csing-wang, hanem legalább Zopo.
Ugyanakkor az A820-szal - aminek 2Ah-s akkuja van - annyira elégedett vagyok, hogy nem tudom, hogy lecserélném-e bárnire. Talán ha elhalálozik akkor. Ha nem lesz hardverhibás, akkor úgyse' lehet elpusztítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi