- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jimmy5 #60133 üzenetére
Ilyenkor vissza tehetem az alapromot recovery módból, amit az
MTK DROID TOOLS elsőnek lementett és ZIP file-ba tömörített ?
Nem, mert az nem recovery-ből telepíthető ROM, hanem a rendszermentési fájlok összességének tömörített változata.
Attól hogy valami zip, még nem rakható fel recovery-ből. Erre nagyon oda kell figyelni.A needrom-on pedig azt irják hogy hivatalos frissítés van ott.
Sokszor van ilyen, aztán flashelés után jön a pofáraesés...Csak akkor azt nem értem hogy a scatter file miért nem nyeli be a flashtools ?
Hát ez lehet attól is, hogy nem jó a Flashtool verzió hozzá...
Mire gondolsz, amikor azt írod, hogy nem nyeli be a scattert a flashtool?Már említettem, hogy ha mégiscsak rá szeretnéd tenni a “hivatalos frissítést”, akkor én kizárólag a boot.img és system.img (android) flash-elését tarom szükségesnek.
Ha pedig nem akarja feltenni a flashtool, akkor ne erőltesd, főleg ha a mostanival nincs bajod!Amúgy remélem tanultál az esetből, és most már látod, hogy miért mondom naponta el, hogy legalább MTKDroidTools-os mentés legyen, _mielőtt_ bármit piszkálsz a rendszeren.
Persze a flashtool-on belül van módszer, amivel fel lehet erőszakolni, de azt inkább nem árulom el, ha nem baj.
-
hzx0
aktív tag
válasz
jimmy5 #60133 üzenetére
Nem tudod azt felrakni recovery bol ( egyáltalán raktál fel cwm-et). Ugyan az a mentés amit a droid tools készített csak be van zip elve. Nem szoktad elolvasni amit a programok ki írnak? Droid tools meg kérdezte mikor meg csinálta a mentést hogy be zip elje-e a romot. Szerintem ne erőltesd a frissítést ha nincs különösebb probléma a teloval. Star nál még lehetnek más meglepetések is Needromon is irja a csoka ha fekete lesz a kijelző cserélni kell a drivert "Info if problem Black screen after install you must reinstall with SP MDT and choose Driver LCD: LB06001"
Az már csak hab a tortán hogy egy szérián belül nem kompatibilisek a romok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Borderlands 4
- Mazda topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- IPhone 7 Plus 128GB One új akku
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest