Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Crytek
üzenetére
Azért ez nekem kevés hogy tapasztalat nélkül mondasz véleményt akkuidőről.
Nem bántásból mondom,ne értsd félre,csak a Jiayu G3-nál is voltak 5-6,sőt 8 napos akkuidős beírások is,azt a sajátomnál meg örültem ha 2 teljes napot kibírt,de ha jól megjárattam,akkor este már kiabált a töltőért. -
citkar
addikt
válasz
Crytek
üzenetére
A Motorola valóban jó lenne, ha a DUAL SIM-es végre megjelenne (vagy lemaradtam róla?).
Bár egyelőre én a Motorola G-t sem láttam kis hazánkban, így az is ugyanúgy postán gariztatható szerintem (de mondjuk nem is kerestem, lehet vki tudna már mutatni hivatalos forrásból, úgy más lenne mindjárt a helyzet), így az sem előny (eddig csak jó tapasztalatom volt a kínai garanciával kapcsolatban).Tesztelni ettől függetlenül érdemes - mindkét telót -, csak egy nevesebb gyártóé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 70 (FNE-NX9), 8/256GB, 5G, Dual SIM, Éjfekete, független, garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256GB 100% akku (garanciás, független) + Apple Watch Series 5 80% (garanciás)
- SAMSUNG S22 ROSE PINK 8G/128GB FÜGGETLEN, GYÖNYÖRŰ ÁLLAPOTBAN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Redmi Note 11s 6Gb 128Gb Rom
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest