- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Crytek #58406 üzenetére
Azért ez nekem kevés hogy tapasztalat nélkül mondasz véleményt akkuidőről.
Nem bántásból mondom,ne értsd félre,csak a Jiayu G3-nál is voltak 5-6,sőt 8 napos akkuidős beírások is,azt a sajátomnál meg örültem ha 2 teljes napot kibírt,de ha jól megjárattam,akkor este már kiabált a töltőért. -
citkar
addikt
válasz
Crytek #58406 üzenetére
A Motorola valóban jó lenne, ha a DUAL SIM-es végre megjelenne (vagy lemaradtam róla?).
Bár egyelőre én a Motorola G-t sem láttam kis hazánkban, így az is ugyanúgy postán gariztatható szerintem (de mondjuk nem is kerestem, lehet vki tudna már mutatni hivatalos forrásból, úgy más lenne mindjárt a helyzet), így az sem előny (eddig csak jó tapasztalatom volt a kínai garanciával kapcsolatban).Tesztelni ettől függetlenül érdemes - mindkét telót -, csak egy nevesebb gyártóé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged