- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
cappa72 #54136 üzenetére
Lehet kicsit nyakatekerten fogalmaztam.
Naszóval a telefonban van 8GB háttértár. Ezen osztozik ugyebár a rendszer, a felhasználói programok és a maradék a háttértár.
Esetemben a belső tárhelyet megszüntette a ferdeszemű, a system utáni maradék ~5GB mind Data. Internal SD nincs. A Huawei féle EmotionUI-jal szeretném a telefont használni. Legalábbis egyelőre. Meg jó lenne, ha lenne néhány GB-nyi belső tárhelyem is. A tiklábas Recovery-t is MobileUncle Tools-zal tudam csak lecserélni, az eredeti C3 Recovery-re.Nem zip-es. a pálcikás pdf-ben az szerepel, hogy a megadott mappában lévü update.app nevű állományt kell az sd gyökerébe másolni, majd a Vol +- + Power gombbal belépni a frissítő menüjébe és a frissítés automatikusan lefut. Ja. ha van külső SD...
A Google app-ok ha jól tudom feltehetően így is, mert ez nem a belpiacos verzió. Ismételten mondom, ha jól tudom. Legalábbis a Huawei kínai oldalán a G700-ból kétféle van. A sima és a "T"-s. Utóbbi a belpiacos.
Az enyém Huawei G700-U00.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile (ARPG)
- The First Berserker: Khazan
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest