Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vadkörte #54138 üzenetére
Amit én ekkor szoktam csinálni, az elég bonyi...
Megnézem a telepítőkészletet, abból is az installáló szkriptet.
Összevetem a recovery-ben található partíciók csatolásával, amit még összevetek a /proc/dumchar info fájllal.
Ha kell módosítom (volt már rá példa...)
Kinyírom belőle a gyári recovery-visszaállító szkriptet és patch-et is - ha van.
És ha úgy látom, hogy már szerintem jó,akkor engedem rá a telefonra CWM-ből, nem gyáriból.Én azért tenném fel CWM-ből, mert a ZTE-nél jártam úgy, hogy a gyári frissítés csak CWM-ből ment fel. Utána általában úgyis ugrik a módosított recovery.
A 3e recoverynél valóban fel kellene mennie a frissítésnek akár a belső, akár a külső sd-ről, de azt még megpróbálnám, hogy a /googleota/ könyvtárba tennném azt a zip-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest