- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sol@
tag
válasz
hungobungo #5109 üzenetére
Szia köszi a választ!
Az, hogy miért arra nincs igazán válasz csak tesztelni akartam a gépet, hogy hol vannak a határok (sztm még 5 perces filmet sem néztem telefonon soha) Illetve gondolkodtam dlna-n mert nem lenne rossz dolog aztán rájöttem hogy ne akarjak már ennyire technomán lenni (pedig de) de oda találni lejátszót ami át is löki és még hardveresen dekódol is na hagyjuk...
Sajna az a baj hogy semmilyen neon vagy vfpv2 codec nem dekódol hardveresen ha bepipálom vagy el sem indul a film vagy nincs változás mert nem hajtja meg semelyik lejátszónál nem működik azért kértem segítséget hátha van valakinek tapasztalata, hogy ne szoftver hajtsa már szegényt... :S
Ne érts félre nem a win mellett akartam beszélni(a főzött rom csak 1 példa volt ami hirtelen beugrott, irhattam volna wifi drivert stb), csak eszembe jutott, hogy kb most is ugy viselkedem mint 5-6 éve amikor meg akartam tudni mit lehet kihozni max 1 készülékből(mennyivel átléptük azokat a határokat...)
gondolom a 2. 3. android után már nem leszek ilyen lelkes működjön azt kész...
Kamerával sajnos tudom, hogy ennyi amennyi csak hátha (remény hal meg)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest