Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Én is betettem már ide az utóbbi napokban több, mobilokra készült objektív fotóját, illetve webshop linkjét, de nem volt érdemi válasz, viszont az objektív-es topicban már kaptam pár választ, ami viszont kiábrándító volt. Ugyanis a plusz lencse a telefon kamerája elé rakva rontja szerintük az élességet, nem pedig javítja, így több lencse, nagyobb romlást eredményez. (pedig ugye a spéci fényképezők is így működnek...) a zoomolós objektívek pedig csak közelebb hozzák a fotózandó témát, de nem javítanak semmit a fotó élességén.
Amit pedig te linkeltél, annak pedig köze sincs a telefon kamerájához, mert wifivel csatlakozik a telefonhoz egy komplett fényképező rendszer, így a telefon csak a kijelző szerepét tölti be, ill. menteni lehet rá. Ez pedig azt vetíti előre, hogy marha drága lehet, nem olyan pár ezer forintos cucc, amiket az ebay-en lehet találni...
Pedig a 20x zoom-os cucc is marha jól néz ki... Igaz, 72,19 $
(
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest