- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
albinolynx #42919 üzenetére
Szerintem keresd meg Cappa72 kartársat, ha segítség kellene, mert valóban meg akarod csinálni... VAgy a cikk szerzőjét "hungobungo"-t.
Háát, ha ez így igaz, akkor az brutál jól feljavítja az alapból kicsi memós telefonokat... Akkor a jobb minőségű 4 magos 1 Gb-os -ból lehet csinálni simán 2 Gb-osat is, vagy "csak" 4 Gb-ossá alakítható át?
Ha a külső kártya ezen felül van, amivel (jó esetben) 32 Gb -os kártyával még bővítjük, akkor egy spéci telefont lehet összehozni... Hiszen a legtöbb teló 1/4 +max.32 Gb-os kiosztású, vagy 1/8, esetleg 2/4, vagy 2/16... Így, ha a többi része még elmegy, akkor akár...Nna, nagyon ráizgultunk itt a témára...
"az adat partíció 512MB, a beépített fat (belső SD) 2GB. Ezzel a patch-el megcserélhetjük, vagyis 2GB lesz az adat és 512MB a belső SD."Szóval van
1. beépített fat /512 Mb/,
2. belső SD /2 Gb/, és én is vehetek bele
3. külső SD kártyát /32 Gb/.Én így értelmezem a vastagon szedett szöveget.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
albinolynx #42919 üzenetére
de szép is lenne, ha a RAM-ot csak 1-2 kattintással át lehetne varázsolni
az az 512 szerintem, amire gondolsz...
A ROM-ot lehet, de telefon függő, h mekkorára!
@wiggly: ez itt valóban nagyon OFF, használd a keresőt a topikjában!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Infinix Hot 50 Pro 256/8GB Silver 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest