Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyborg
üzenetére
Baját nem találtam eddig, valamint minden ment rajta.
Bár már négy napja nálam van, de foglalkozni még nem volt vele időm nagy mélységig. Hétvégén talán jobban bele tudom magam ásni.Amit hátrányaként hoznak fel azok, akik játékra használják, az az Adreno 203-ad GPU.
Ha lesz időm valamikor (és nem leszek mozgásban), akkor letöltöm a Real Racing 3-at, hogy kipróbáljam, mostanság azzal mérnek mindet játékos körökben, ha jól hallom (bár ez a terület engem teljesen hidegen hagy, így nem tudom, illetve ez nem is jelent nekem hátrányt).degec
Úgy gondolom, számodra a Dual SIM-es Galaxy S IV mini pont ideális lenne. Persze, nem dual active, ha az mindenképpen kell, akkor HTC T528w-t nézd meg.
A HTC One Dual SIM már nagyobb és azt hiszem, az nem active csak standby.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő