- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
Evita85 #39221 üzenetére
Hali.
Pandawill-tol rendeltem tavaly decemberben egy tabletet.
Leteszteltem az ugyfelszolgalatukat. Irtam minden letezo mail cimukre tobb levelet is.
Mindig masnapra valaszoltak, minden esetben mas ember irt vissza meg ugyanarrol a mail cimrol is, es volt olyan valasz is, ami total ellenkezoje volt annak amit egy masik mail cimukrol egy masik ugyfelszolgalatos valaszolt.A cucc megjott idoben, ami karacsony kornyeken nem kis szo, es alaposan be volt csomagolva, viszont a toltoje elso toltes alkalmaval megdoglott. Irtam nekik, azt valaszoltak nagyon sajnaljak, es kuldenek egy ujat ingyen a kovetkezo rendelesemnel, viszont nekem nem volt szandekomban akkor rendelni semmi mast toluk, amit meg irtam nekik, es erre mar nem jott valasz, egyszeruen nem foglalkoztak a dologgal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256GB Space Black gyárilag független
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4469
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest