Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
válasz
madrac
üzenetére
Igen. Pontosan ezt tettem. Azon a napon amikor feladtam írtam is egy emailt. Azzal mi lett, azt nem tudom, mert csak úgy tudtam nekik írni, hogy contact us és akkor ott beírom az email címem nevem meg a szöveget, majd küldés. Ennyi, és nyoma nincs. Annyira utálom az ilyet amikor nincs kint rendes mail cím. Legalább lássam mit írtam.
Tracking numberem van, egyelőre azt írja, hogy célországba elküldve. Rendelés száma és a hiba 3 szóban le van írva a dobozon. Belülre pedig nyomtattam egy levelet, van rajta fotó is, meg hosszabb magyarázó szöveg, a végén az email címemmel. Ha ez nem elég akkor már nem tudom mi

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HP 15 ProBook 650 G8 FHD IPS i5-1145G7 vPro 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest