Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deathfolk
csendes tag
válasz
Peaceliker #27731 üzenetére
Vigyáznék rá csak a véletlenek miatt kérdeztem
Jelenleg is figyelek rá hogy abba a zsebembe ahol a teló van ne legyen semmi más, de munkahelyen néha előfordul hogy valami szerszám mellé bedobom, mivel telefont se lehetne bevinni a munkaterületre, nem hogy facebookozni XD így ha főnök jön teló megy a csavarok vagy szerszámok közé... eddig 6 év alatt még egyik iphonomat se sikerült összekarcolni, na jó a 2G-m ami már kb 6éves, mp3-nak még mindig használom azon van pár hajszál karc, meg 1 törés. 3 iphont törtem szilánkosra, de törés előtt a hajszálkarcon kívül komolyabb karcolás egyiken se lett, a törés ellen meg persze hogy nem véd a GG. Viszont amire kitalálták arra tapasztalataim alapján nagyon is jó!
Még sok évvel ezelőtt probáltam fóliát használni, 2 különböző forrásból vetem 2 külön márkát, ráadásul nem is voltak olcsók, de egyiket se tudtam 100buborék nélkül felrakni, így számomra pénzkidobás volt... ha totál láthatatlanul fel lehetne rakni, akkor használnám.. esetleg majd megkérdezek pár telefonos boltot hogy felraknák-e normálisan...
Na mindegy GG nélkül is megrendelem a Zopo C2-öt egyszerűen túlságosan is tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rendszergazda topic
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest