- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotosjani
aktív tag
válasz
deminos #27679 üzenetére
Te is tudsz butaságot írni (már elnézést)
:
"Tehát, ha valakinek 330/960 MB RAM-ot ír (azaz jelenleg 330MB szabad), akkor az azért annyi, mert az alap funkciókon kívül még fut egy csomó előre telepített vagy utólag felrakott app."A 330/960 (MT6589) esetén pont hogy az ellenkezője, a 330-at kevés telepített app-al vagy jól optimalizált system esetén lehet elérni.
Vagy ha 330/960-at csomó telepített app-al lehet elérni akkor, hogy lehetséges a legyalult 518/960-as érték
Remélem érzed az ellentmondást.Pont ezt az anomáliát nem értetem én sem:
#27629 vinibali "indulásnál 518MB szabad, mindent legyalultam"
Ezzel ellentétben a teszt videón "csak" 330/960 az iOcean X7 esetén.
Tehát valami különbségnek kell lennie a két X7 között.
Mindkettő új kütyű, telepített app-ok nélkül, ráadásul a "legyalult" a rosszabb.És pont a Jiayu G4 esetében ami ugye "csak" HD 720 soros kijelzővel van szerelve a legmagasabb a használt RAM 610/971
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest