Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- VHS digitalizálás
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajduzoli
csendes tag
válasz
mrkatona
üzenetére
Az aksit most edte töltöttem mèg igazán maxra. Meglátjuk mennyi idö alatt tudom majd lemeríteni és rakok fel képet meg lemèrem afeltöltès időt is. Az adroid 4.1.2 biztos hoy bőven jó ès stabil. Barátomnak gyárilag 4.2 volt de tele volt hibával és lassabb is volt. A simnél semmit nem kellett állítgatni. Beraktam bekapcsoltam és a telefon mindnet beállított helyesen. Gsm 3G MMS. Én is a star S5 el szemeztem az elején de mivel volt Star mobilom a tapasztalatom azt mondta ne azt. Áldom az eszem. Annyi a különbség mintha egy olcsó gagyi termék után egy márkás megbízható dolgot vettem volna a kezembe. Imádom a THL W8-at. Ha valaha lecserélem sajnálni fogom ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest