Hirdetés
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Igazából semmi gond. Maradjunk annyiban, hogy magam örömére tökéletesítem a magyarítást és nem publikálok semmilyen ROM-ot. Van leírás, így mindenkinek adva van a lehetőség a magyar nyelv belefordítására.

Azt én nem tudom, hogy milyen telefonokra van még saját készítésű magyar ROM, mert nekem G3 van, arra megvan. Én erről tudok nyilatkozni. Azt nem én, hanem Te írtad, hogy a "nincs sok" telefonra magyar ROM. Azt sem tudom, hogy számokban vagy típusokban kifejezve, mennyit takar.
Hogy a magam nevében beszéljek, nem azért ragaszkodok a magyar nyelvhez, mert pl. angolul vagy németül nem tudnám használni a telefont, hanem azért, mert ez az anyanyelvem.
Ha pedig van mód és lehetőség a megoldásra, még ha munka árán is, miért ne oldjuk meg. -
Simon02
tag
Ha rám gondoltál, még egyszer kérlek olvasd el a hozzászólásaimat, mert nem cáfoltam ezt. Annyit írtam hogy létezik módszer, nem hogy minden telefonra van magyar nyelv (annyit azért megjegyeznék hogy én pl előtte tájékozódni szoktam, mielőtt bármit megveszek...). hun_gery: programozóként át tudom érezni hogy ez mit jelent, mert egész nap hasonló munkát végzek.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha pedig van mód és lehetőség a megoldásra, még ha munka árán is, miért ne oldjuk meg.