Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
válasz
Simon02
üzenetére
Miből gondolod, hogy rád gondoltam, hiszen még csak ilyen irányú jelzést sem tettem? Egyébként nem rád gondoltam.
"annyit azért megjegyeznék hogy én pl előtte tájékozódni szoktam, mielőtt bármit megveszek"
Ez tetszik, mert pont Te mondtad, hogy "minden mtk processzoros telefonhoz alkalmazható hungobungo módszere". Tehát ha pl. itt tájékozódom, és veszek egy goophone i5-t, akkor a te tájékoztatásod alapján gond nélkül tudom root-olni. Aztán jön a meglepi, mivel azt a telefont nem tudtam semmilyen fellelhető módszerrel (köztük hungobungo módszerével sem) root-olni. És más is jelezte, hogy egyes telefonoknál nem ment a root, de valahogy ezekre a jelzésekre nincs reakció/segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Videó stream letöltése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest