Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
-
Marty
tag
válasz
Attipapa
üzenetére
A morelocale2 nevű progival, ami természetesen ingyen tölthető le a marketből, a settings menüt leszámítva szinte minden magyar lesz, benne a navigáció. play áruház és sorolhatnám.
Nemhinném, hogy oly sokat napi szinten akarják használni a beállításokat, így ha egyszer sikerül megcsinálni, szinte észre sem veszed, hogy a telefon nem magyar, mellesleg a 4-5 angol szót, amit napi használat közben látsz, igen hamar megszokod...bár én könnyen beszélek, lévén tudok angolul
(megjegyzem, barátnőm elég kuka az idegen nyelvekhez, mégsem okoz neki gondot)Mod romot, talán odaadja valaki talán nem, akinek megvan, vagy próbálsz guglizni

android salen sem választanám a free shippinget, inkább fizettem 3.99 dollárt a szállításért pluszban, de így legalább nyomkövetős csomagban kapom

Mellesleg Hero 5i telefont rendeltem, 22.én, ami még nem érkezett meg(nyilván) majd írok pár sort róla, ha megkaptam

Dominóról annyit, ő ilyen macerás emberke, nekem is volt már vele vitám korábban, ha elfogadod, hogy ilyen kis kukacos, egész normális

Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(megjegyzem, barátnőm elég kuka az idegen nyelvekhez, mégsem okoz neki gondot)