Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Ha nem kiflire kell a pénz vállald be ezt az újdonságot

Az a baj, nemtom melyiknél működik USB-C-n a HDMI kimenetel.
A Meizu több készülékében használ (Super) Amoledet, bár egyre többél elhagyja a Jack aljzatot, azért a Meizu 16-nál (a széria többi tagjánál nincs Jack ha jól tudom) van, az ujjlenyomatolvasó is elől a képernyőben van. USB C HDMI mivoltjáról nem tudok.
Nekem Meizu 15 van (mostanság szokatlanul kicsinek számít ennek a mérete, ami miatt is választottam ezt), ez is AMOLED-es, elől van az ujjlenyomat olvasó (nem képernyőben még, alatta a gomb az) és Jack is van rajta, HDMI dolgot ennél se tudom. Nézd meg őket, hátha megfelelnek.
Jóval olcsóbbak az általad említettnél, bár mindkettőben gyengébb SoC is van. -
pècsimunkás
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Samsung A50 . Lenne ... ha nem lenne - legalábbis nálam - fos térereje .
Gyönyörű Amoled kijelző , 4gb +128 gb , dual sim + msd , jack port , kijelzőn az ujjlenyomat olvasó , fm rádió . Hirtelen ennyiViszont , ahogy az elején kezdtem : fos térerő , és naponta többször is eldobja a wifi jelet .
Kár érte ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest