- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jdeutsch
tag
válasz
sasa311 #13601 üzenetére
Miután a felmerült probléma, nem Téged és nem is engem érint, hanem Simon02 forumtársunkat, a döntés is az Ő kezében van, mármint visszaküldi, avagy megtartja, csupán próbáltam rávilágítani arra, mivel jár (járhat) az ha visszaküldi a készüléket. Maga írta, a kijelzőn a "piszok" (5x2 pixel kb 0,4 x 0,2 mm) "Szerencsére a szélén van, de azért elég zavaró! " Természetes a reakciója, de azért együtt lehet vele élni, a másik lehetőség a vissza küldés, a harmadik pedig amit már ajánlott valaki, az ár egy részének vissza kérése, mint értékcsökkenés. Ami a kínaiakat illeti, részben osztom a véleményed, de ez esetben nem hibáztatom a mixeshopot, (évek óta van kapcsolatom velük és abszolút korrekt partner) mivel a keresleti oldal jelenleg lényegesen meg haladja a kínálati mennyiséget, így nincs ideje minden egyes a gyárból kapott új készüléket átvizsgálni, (nem is gondolnám hogy feladata lenne) mert akkor meg azt reklamálnád (én is) miért "ül rajta" napokig miért is nem küldi már?!
Üdv: DJ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest