- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
svgyula #134404 üzenetére
Hiába keresnek sokan 5" alatti telefont. Annyira mégsem keresnek olyan/elég sokan, hogy a gyártóknak megérje 1000MOQ gyártósorokat ráállítani komolyabb belsővel, hisz az olcsó hongkongi gyártók akik még gyártanak 4.5"-ra, azok gyakorlatilag kivétel nélkül csak 1GB rammal és 8GB háttértárral, tehát az "olcsó-jános" belsővel teszik ezt meg.
A piac egyre inkább az 5-6"-ra áll be és én sem hittem volna, de a trend az, hogy egyre több ember választja a tepsiket. (És akkor azokról még nem is beszéltünk, akik a vastag ujjaik miatt amúgyis kénytelenek tepsiket választani. Azok is sokan vannak ám, akiknek nem bírja a szeme a 5" alatt a nagyobb képfelbontást)
Például nekem is kényelmetlen volt használni a 4"-os kijelzőt a Snopow M6-nál, mert folyamatosan mellé ütöttem a virtuális billentyűzeten.
A dolog másik oldala, hogy akik zsebben szeretik hordani a telefont, azoknál egyre könnyebben sérülnek a vékony telefonok. Nekem még a Jiayu G3 is ilyen szempontból már nagy volt a zsebben tároláshoz.
Egyébként strapa vonalon is vannak már egyre vékonyabb telefonok. Az új AGM X2 sem olyan vastag, mint mondjuk az én Conquest fél téglám.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest