Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Szia! Ezt cége válogatja. A Honor kinti és itthoni telóinál sem volt gond soha. A gari megmaradt a nyitás után is. Ha jól tudom a fórumon a hardver miatt egy sem halálozott el. Beázás, leejtés miatt volt halál. Szoftveresen pedig mindíg vissza lehetett őket így-úgy hozni az életbe. Én inkább azt látom, hogy a cég (lenovo-Moto istentudja mi) a rengeteg barkácsolt ilyen-olyan ROM miatt dönthetett így. Azért meglehet hajtani a SOC-ot egy elb@szott ROM-al úgy hogy elfüstöl vagy hazavágja az akkut és akkor mit csinál az igazi luzer "behoztam a telót mert nem jó" cseréljék ki mert sz@r! Ugye nálad sem azért kell szervizbe vinni mert "rendeltetésszerűen" használtad? Az pedig teljesen mindegy, hogy mit lehet egyirányba állítani a telefonon mert addig működött amíg nem állogattad. Valószínüleg ez a szárósdi az egyedi a márkaszervizek/luzerek visszajelzései, használati szokásai, alapján lett eldöntve.
Csak megsúgom, hogy ilyen állitgatásokat igen kevés luzer eszközöl a telefonján, főleg akkor amikor működik! Na ezért is bukta a gari a nyitáskor, ennél a cégnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest