- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Kornel #118214 üzenetére
Bocsi, de most megszólítalak!
"Voip-ozzatok csak, ha ennyire kell az utolso filler is."
Mi baj a voip hívással? Mivel vagy te komolyabb ember gsm-mel mint én voippal?
Hidd el amit akarok úgy is el tudom mondani, akár hivatalos, akár magánbeszélgetésről legyen is szó. Ha tudni akarod, igen kell az utolsó fillér is! Inkább a négy gyermekemre költöm. Ugye ez így érthető? A családban mára szinte csak kétkártyás, olcsóbb, vagy közepes felé hajló csájnámobilt használunk feltöltőkártyával és a másik slotban mobilnettel. A kommunikáció szinte kizárólag neten keresztül megy. (viber, Messenger, voip, stb)"Szoval eljen a b20 es a voip
"
Ma kis hazánkban jelenleg a B20 igen elterjedt. Hogy kell-e tényleg mindenkinek személyes preferenciája, de másnak én nem ajánlanám olyan készülék vásárlását ami ezt nem tudja. A szolgáltatók kínálatában nem véletlenül vannak olyan készülékek, amik ezeket a frekvenciákat támogatják. Ha már (bármelyik) szolgáltató szolgáltatását igénybe veszem, legalább ne hátránnyal kezdjek, ha már olcsó készülékem van.
Ha pedig voipozok is 4G-n és ebbe beleértve a B20-at is, jobb minőségű hívás kezdeményezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest