Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KamuMazsola

őstag

válasz Kornel #118214 üzenetére

Bocsi, de most megszólítalak!

"Voip-ozzatok csak, ha ennyire kell az utolso filler is."

Mi baj a voip hívással? Mivel vagy te komolyabb ember gsm-mel mint én voippal?
    Hidd el amit akarok úgy is el tudom mondani, akár hivatalos, akár magánbeszélgetésről legyen is szó. Ha tudni akarod, igen kell az utolsó fillér is! Inkább a négy gyermekemre költöm. Ugye ez így érthető? A családban mára szinte csak kétkártyás, olcsóbb, vagy közepes felé hajló csájnámobilt használunk feltöltőkártyával és a másik slotban mobilnettel. A kommunikáció szinte kizárólag neten keresztül megy. (viber, Messenger, voip, stb)

"Szoval eljen a b20 es a voip :DD "

Ma kis hazánkban jelenleg a B20 igen elterjedt. Hogy kell-e tényleg mindenkinek személyes preferenciája, de másnak én nem ajánlanám olyan készülék vásárlását ami ezt nem tudja. A szolgáltatók kínálatában nem véletlenül vannak olyan készülékek, amik ezeket a frekvenciákat támogatják. Ha már (bármelyik) szolgáltató szolgáltatását igénybe veszem, legalább ne hátránnyal kezdjek, ha már olcsó készülékem van.
    Ha pedig voipozok is 4G-n és ebbe beleértve a B20-at is, jobb minőségű hívás kezdeményezhető.

törölt tag

válasz Kornel #118214 üzenetére

2500Ft -ból 3GB netet kapsz, nem 500MB -ot 3500Ft -ért. Ezt a komolyanvevést meg nem értem. Honnan tudja a hívott, hogy VOIP -on hívom, vagy GSM -en? Nála nincs különbség. Csörög, látja a számomat, felveszi, beszélünk, ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés