- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Leírom a story -mat, hátha vkinek hasznos lesz. Úgy kezdődött, hogy nekem is mesebeli lett a GPS jel a telómon. Hol volt, hol nem volt. Nem hatott rá semmilyen Jedi trükk, vagy szoftveres vajákolás. Na, gondoltam, ez a csoda is három napig tartott és most itt a rideg valóság, hogy szarazmtkgps. Nem dőltem a kardomba, hisz benne volt a pakliban, amikor MTK -s telót választottam. Jöhet a "B" terv, a külső GPS vevő! Véletlenül ráakadtam erre a kütyüre. Persze kiderült, hogy ennyiért még kínából se lehet külső vevőt szerezni. Ez csupán egy mezei jelerősítő/jeltovábbító. De, ahogy odatartottam a teló hátuljához, az rögtön megtelt hódokkal és atom stabil pozíciótartással navigált. Szóval, egyértelmű, hogy az én esetemben nem a modullal, vagy a szoftverével van a baj. A hiba oka szimpla összeszerelési, érintkezési probléma és/vagy rossz minőségű antenna.
-
Zeki
nagyúr
Ez nem tudom hogy kapcsolódik a gps modulhoz, inkább érzem parasztvakításnak... más szerint is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Microsoft Excel topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest