Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Upo

addikt

válasz Mercutio_ #114385 üzenetére

Kicsit vékonyabb a V5-nél. Ha oldalról nézed, a fehér hátlap fölött van a fekete képernyő rész, kb. annak a feléig ér fel a P8L, és teljesen sík a háta, nem lóg ki a kamera. A nubia camera még hiányzik, annak tetszett a kezelése, különösen hogy pro módban külön lehetett fókuszpontot és fénymérési pontot megadni, de majd rákerül a verzió amit cm alatt használtam. Ezen meg pl a hangerő gombokra lehet rakni fókusz állítást.
    Dokumentumot lehet fényképezni vele, közelebbről tud makrózni mint a V5, kint még nem voltam velük.
    Oda a dropbox linkre raktam még képeket a vastagságáról (bocsánat a minőségért, csak A850 volt kéznél), illetve pár makró képet amit a telókkal csináltam.

Bootloader nyitás nem hiszem hogy gond lenne. Kódot kell kérni a kínai oldalon és azzal lehet nyitni. Lefordítóztam a tyúklábas szövegeket, semmi garvesztést nem említenek, illetve javasolják még, hogy a bootloader visszazárás előtt wipeoljuk le a 3rd party szoftvert és tegyünk fel egy gyári romot.
    Topikjában van leírás mindenhez.
    Találtam még egy bosszantó dolgot, lezárt képernyőnél kilövi a gps-t, endomondo-t használok néha, és ha lezárom a képernyőt akkor nem sokkal később bejelenti hogy gps jel elveszett, ha feloldom akkor visszajön. Más programokkal is írják ugyanezt a gondot. Rémlik mintha egyszer valamelyik topikban lett volna valami javaslat rá, talán valamelyik xiaomi-sban, még keresgélek.
    Az akku azért kicsit gyorsabban fogy, bár még friss, és nyomatom rendesen, ma is volt már vagy 3 factory resetem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés