- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Mercutio_ #114385 üzenetére
Kicsit vékonyabb a V5-nél. Ha oldalról nézed, a fehér hátlap fölött van a fekete képernyő rész, kb. annak a feléig ér fel a P8L, és teljesen sík a háta, nem lóg ki a kamera. A nubia camera még hiányzik, annak tetszett a kezelése, különösen hogy pro módban külön lehetett fókuszpontot és fénymérési pontot megadni, de majd rákerül a verzió amit cm alatt használtam. Ezen meg pl a hangerő gombokra lehet rakni fókusz állítást.
Dokumentumot lehet fényképezni vele, közelebbről tud makrózni mint a V5, kint még nem voltam velük.
Oda a dropbox linkre raktam még képeket a vastagságáról (bocsánat a minőségért, csak A850 volt kéznél), illetve pár makró képet amit a telókkal csináltam.Bootloader nyitás nem hiszem hogy gond lenne. Kódot kell kérni a kínai oldalon és azzal lehet nyitni. Lefordítóztam a tyúklábas szövegeket, semmi garvesztést nem említenek, illetve javasolják még, hogy a bootloader visszazárás előtt wipeoljuk le a 3rd party szoftvert és tegyünk fel egy gyári romot.
Topikjában van leírás mindenhez.
Találtam még egy bosszantó dolgot, lezárt képernyőnél kilövi a gps-t, endomondo-t használok néha, és ha lezárom a képernyőt akkor nem sokkal később bejelenti hogy gps jel elveszett, ha feloldom akkor visszajön. Más programokkal is írják ugyanezt a gondot. Rémlik mintha egyszer valamelyik topikban lett volna valami javaslat rá, talán valamelyik xiaomi-sban, még keresgélek.
Az akku azért kicsit gyorsabban fogy, bár még friss, és nyomatom rendesen, ma is volt már vagy 3 factory resetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged