Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy vásárlás előtt olvasson utána, tisztázza magában, hogy mire van szüksége, mennyit hajlandó rá áldozni, mert nagyon ciki, ha nem azt kapja, amit szeretne, és utána elkezd cigánykodni az eladóval, meg a PayPallal, hogy adják vissza a pénzét. Ha alaptalan a kifogás, és sok ilyen van, azzal csak a többi Magyarországról rendelő embert járatja le az ilyen.
-
fecg21
aktív tag
Nekem se volt velük semmi problémám, azt kaptam amit rendeltem, még a szállítás idejébe se tudtam volna belekötni-ha akartam volna se-mert időben jött a cucc. Csak zavaró volt az hogy a 3 levelem közül egyikre se tudtak/akartak válaszolni a mai napig se...

sasa311: A dispute-ra mindegyik eladó egyből reagál.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest