- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy vásárlás előtt olvasson utána, tisztázza magában, hogy mire van szüksége, mennyit hajlandó rá áldozni, mert nagyon ciki, ha nem azt kapja, amit szeretne, és utána elkezd cigánykodni az eladóval, meg a PayPallal, hogy adják vissza a pénzét. Ha alaptalan a kifogás, és sok ilyen van, azzal csak a többi Magyarországról rendelő embert járatja le az ilyen.
-
fecg21
aktív tag
Nekem se volt velük semmi problémám, azt kaptam amit rendeltem, még a szállítás idejébe se tudtam volna belekötni-ha akartam volna se-mert időben jött a cucc. Csak zavaró volt az hogy a 3 levelem közül egyikre se tudtak/akartak válaszolni a mai napig se...
sasa311: A dispute-ra mindegyik eladó egyből reagál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech MX Anywhere 3 egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest