Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
Pítőr
üzenetére
no
a bejegyésemben kint volt de addig szerkesztgettem még jól el..(rontottam)(majd javitom), levett fényerő mellett csak wifi használattal ki lehet belőle hozni 7,5 órát, ha már fényerő rajta, és megy a 4G is akkor 3-4 óra, átlagos használattal auto fényerőn pedig kb 5,5 óra, este pontosan 2% ot esik menetrendszerűen
( itt azért megjegyzem, hogy a coolpad F1 et leraktam este 100 al és reggel 100 on volt akár rajta hagytam a wifit akár nem...) 2 simmel használom
ha mondjuk játszok is az szivja rendesen, illetve a 4G is érezehetően többet kér enni
összességében nincs rá panaszunk ( talán mondhatom igy ,a többiek nevében is) , lévén szó 5,5 " ról és FHD..talán itt még meg lehet jegyezni, pár embernél előfordult ( nálam is az elején ) hogy mikor újrainditottam a telót mondjuk 30% nál , újrainditás után már 20 at jelzett, de ez valahogy beállt...legalábbis nálam..
szerk : az esti merülés lehet az miatt van hogy a dupla koppos ébresztés be van kapcsolva ( ez most jutott eszembe)
na majd kipróbálom, hogy leveszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Milyen széket vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen egeret válasszak?
- Trollok komolyan
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a bejegyésemben kint volt de addig szerkesztgettem még jól el..(rontottam)(majd javitom), levett fényerő mellett csak wifi használattal ki lehet belőle hozni 7,5 órát, ha már fényerő rajta, és megy a 4G is akkor 3-4 óra, átlagos használattal auto fényerőn pedig kb 5,5 óra, este pontosan 2% ot esik menetrendszerűen
na majd kipróbálom, hogy leveszem