Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
silver10
üzenetére
kicsúsztam az időből...
keresőnek: honor 3cElső kamera: aurofókuszos, 5MP-es, akinek kell, szerintem szeretni fogja, videochat-re bőven megfelel, magamat meg nem fotózom

Kijelző: maximális fényereje nekem elég, a strandon, vakító napsütésben azért egy éjszakai jelenetekben bővelkedő filmél gúvadt a szemem, de nem is ez az átlag felhasználás.
Átlag, napi használathoz bőven elég lesz a fényereje szerintem. (én vettem rá egy matt nillkin fóliát, az azért levesz a fényerőből, viszont cserébe nem csillog
)Képernyő színtónusát menüből lehet állítani. (fehér=kékes/fehér/sárgás (hideg/normál/meleg) )
Betekintési szög kiváló, IPS paneltől elvárhatóan hozza, amit kell.
Gps kiváló, gyorsan fixál, nem veszít jelet városban sem, iGO kiválóan elvan vele, múltkor lementettem az útvonalamat, ahol futottam, koppra egyezett a mentett út a megtettel, pedig az útraillesztés nem volt bekapcsolva.
Mielőtt bárki hőzöngene az iGO miatt, jelezném, BasarSoft-féle legális verzióm van (Basarsoft Navigation Türkey ), hivatalosan, a Marketből vettem, (14,9 EUR).(#74715) Dominó85: de legalább végre tisztességes képzaj van egy digitális fotón, nem olajfesték

A rally-s képnél meg örültem, hogy a mellettem 2m-re elszáguldó autót egyáltalán le tudta fényképezni blur nélkül (a videón látszik, hogy nem voltam messze, azok meg nem lassítottak a kedvemért egy picit sem)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Horgász topik
- EAFC 26
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Battlefield Redsec - Indul az EA ingyenes battle royale játéka
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő