Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
"Hisz volt már itt is jó pár szerencsétlen aki két hónap alatt sem volt képes választani telefont pedig minden segítséget megkapott."
Jónak mondod...
Én magam is több mint egy éve keresek utódot a Haier W910-nek, de mindegyik készülékben, amely eddig jelöltként megfordult a kezemben, találtam valami olyan hibát, ami miatt inkább másik után néztem. Igazad lehet tehát: a bőség zavara tehet róla. Így, hogy több tucatnyi lehetőség közül tudok válogatni, könnyebben mondom azt egy-egy hibára, hogy azt nem tudom elnézni a készüléknek. 
A ma kézhez kapott Lenovo A6000 amúgy kellemes meglepetés. Alig nagyobb a ZP700-nál, nagyon kis vékony-kecses, és gyorsnak is tűnik. Szoftveresen mondjuk majdnem olyan gáz, mint az A850+ volt (sok benne a bloatware), de a feleségemnek ezzel is együtt is tetszik. (Rögtön launcher-t cserélt persze rajta...
) Szóval még nem küldjük vissza. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Black Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE 64GB 2Gen. Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4588
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én magam is több mint egy éve keresek utódot a Haier W910-nek, de mindegyik készülékben, amely eddig jelöltként megfordult a kezemben, találtam valami olyan hibát, ami miatt inkább másik után néztem. Igazad lehet tehát: a bőség zavara tehet róla. Így, hogy több tucatnyi lehetőség közül tudok válogatni, könnyebben mondom azt egy-egy hibára, hogy azt nem tudom elnézni a készüléknek. 
) Szóval még nem küldjük vissza.