Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
jegenye77
üzenetére
Cikk róla: [link]
Amúgy valaki szerinte feleslegesek a vírusirtók androidra, van aki szerint nem. Én az utóbbiba tartozom. Jelzett már, Playről leszedett programra is.. Meg igazából nem fogyaszt semmit, ha folyamatosan is fut csak akkor keres stb, mikor leszedsz valamit akkoris egy pillanat alatt, nem merül gyorsabban a telefonom tőle. Az meg, hogy nincsenek vírusok androidra hülyeség.
Sms-ekkel okoz károkat az androidos kituri trójai
A pénztárcákat sem kimélik az androidos vírusok
Banki adatokra pályázik a legújabb androidos károkozóÉs stb.. Inkább legyen és ne kelljen, mint fordítva. De mindenki eltudja dönteni akar-e használni vagy sem
Amúgy meg a programokat, játékokat telefonomra megvettem, nem warezolok. Olyan olcsók a programok/játékok, hogy felesleges.
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Háztartási gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy meg a programokat, játékokat telefonomra megvettem, nem warezolok. Olyan olcsók a programok/játékok, hogy felesleges.