Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Androdor #27890 üzenetére
Köszi a blogot, de asszem az ilyenek után én inkább nem leszek a látogatója:
"Na ez az a szoftver, ami nélkülözhetetlen a Droidos készülékünk memóriájának tisztántartásához. Egyetlen tap a widgeten és láss csodát, felszabadítja a használaton kívüli, foglalt operatív memóriát.
Kaja nélkül kibírjuk néhány napig, viszont valamilyen task killerre szükségünk van napjában többször is.
Te mivel gyilkolászol?"De ha már kérdezted, én semmivel (és kb. a droidosok nagy része semmivel)
-
atillaahun
veterán
válasz
Androdor #27890 üzenetére
Tetszik. Írtam is egy bejegyzést. Aztán bejött az ablak, hogy regisztráljak a tökömtudjahova. Az meg most nem hiányzott. Úgyhogy mégse írtam.
(#27891) St3ven
Ez telefon típus függő, a topic-jában érdemes érdkelődnöd, hogy ROM hibáról van-e szó, vagy beállítás kérdése.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest