Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tomy86
üzenetére
O.o.. nem egészen erre értettem azt, hogy "összerakni"... Nos, akkor inkább mutatom részletekben. Úgy érthetőbb lesz, amit nem sikerült megfogalmazni.
Adott a ICS alap órája, rém egyszerű, semmit sem tud igazából. Egyetlen dolog kell belőle: megérintve be lehet állítani az ébresztést. Róla van szó:
Van nekem már egy másik. Ellenben az előzővel ennek viszont nincs meg a forráskódja. Azon kívül viszont az égvilágon semmit sem tud, ami látszik is belőle. Ebből hiányzik az, hogy legalább az ébresztés ablakig elvigyen. Viszont ott van az a két mező, amit valahogy át kéne tennem az alapba. Ezért keresek egy olyan verziót, ami lehetőleg nyílt kódú és meg tudnám nézni hogy oldották meg ezt a két "kijelzést". Egyszerűnek tűnik elsőre, de nem az...
A skin nem gond, azt meg tudom csinálni.Ez a másik:
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest