Keresés

Aktív témák

• Tyer

őstag

válasz GabeeeS #42699 üzenetére

1. Elöször is... a nevem Tyer, és i-vel kell mondani. A Tylert még jobban utálom...

2. Személyes tapasztalatom, hgoy ha valami segitséget kérek, akkor kb 5 perc, és 2-3 reakciot is kapok rá, néha vicceset, néha csipöset, néha leoltosat (amiken általában mosolygok egyet", de általában hasznosat.,
    és inkább legyen pár "troll, telefonb.zi, beszologatos köcsög", akik már rengeteg problémámban segitettek, és nem hántorgatom fel nekik, ha valmire ök sem tudják a megfelelö választ. minthogy 1-2 besavanyodott sznob, akik fellengzösen oltják a népet.... vagy azt, amit mások szeretnek, vagy szeretnek csinálni.

3.
    Valakinek eszébe jutott már felmenni valamelyik OS oldalára, és kiirni, hogy az egy kupac fekália, és ö nem fogja használni?
    Én inkább használom azt ami nekem tetszik. És leszarom azt, ami nekem nem, ill tiszteletben tartom annak a döntését,aki azt akarja.

Szoval tudom javasolni az IPhone-t , ahol az Apple hazsnálja fel az adataidat, a WP7et, ahol a mikrosoft, vagya Symbian-t. ami (végülis ha belegondolok az valo neked....)

• Quaresma

aktív tag

Nem mellesleg azt írtad, hogy senki nem reagált neked. Konkrétan a kérdésed után pont ott van az én válaszom, ami az általad feltett kérdésre válaszol. Annyit kérdeztél használ -e vki skype-t.

• Z0C!

őstag

általában azok szokták az ilyen dolgokat művelni(mint Te) aki kicsit se jár utána dolgoknak.

"A megoldás új ROM, rootolás,"
    kaptam tesztelni most SE X10-et. Gyárilag 1.6 van rá, iletve lehetne frissíteni 2.3.4-re, de az SE PC alkalmazása szar, így kell rootolni, kell recovery és kell ROM, hogy JÓL tudjam használni...

Vannak itt olyan userek akik kicsit mélyebben benne vannak az androidban, magyarítanak/magyarosítanak, hogy azoknak akik nem tudnak angolul/németül/oroszul azoknak picit jobb legyen.

Ha a kérdéseden átugranak az nem azért mert nem akarnak válaszolni, hanem mert épp nem tudják. Előfordult velem is, hogy kérdeztem és 2-3 napig nem kaptam rá választ, majd máshol is feltettem a kérdést és később mind2 helyen megkaptam a választ.

Az android szar?...kérlek szépen az iOS szar, meg a bada, meg a blackberry.
    iPhone-on próbálj meg CSAK adatkábellel másolni fájlokat telefonról gépre...ójajj itunes nélkül nem lehet....ja hogy saját csengőhangot nem tudok úgy beállítani, hogy rányomok a zenére és set as ringtone?...app store kell hozzá?...na ezért kell android. Vannak betegségei mint mindennek, csak az szarozza aki nem tudja használni :)

Valódi életet élek, a munkám a telefonom, felváltotta a szgépet.
    Azért fizetnek, hogy telefonozzak :)

Peace! és sry a hosszú irományért :)

Aktív témák