- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz
saphancs #33268 üzenetére
Nálam teljesen jó, lezárt képernyőnél aktív móddal is patent, csak ugye 2szer kell nyomni a felvesz gombot. Amúgy lassucska a progi, nem jön be instant, kell 1-2 mp mire beadja a nagy képet. 768 mb ram és 1.5 ghz dual procival elvárható lenne, hogy gyorsan bejöjjön.
Plusz még az nem tetszik benne, hogy a kihangosító gomb olyan kicsi, hogy alig látni. Ha autóban elfelejtem benyomni a Car mode progit, akkor esélytelen, hogy vezetés közben rá tudjak bökni a kihangosító gombjára
Mindezek mellett nagyon fasza ez a progi és nagyon jó lenne, hogyha a következő android vagy sense verzióba lenne gyári egész képes híváskijelzés, de nem nagyon találtam erről "tervezetet", de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért
Lenne benne egy ilyan gyárilag, senki sem rakna fel külön programot, hogy ne egész kijelzőn jelenlen meg a kép, hanem egy pcsányi kis kockában
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpársportok
- iPhone topik
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged