- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
frensys #29685 üzenetére
Az én sokásom, ha sms-t írok Smart Keyboard-ot használok ahol hosszan nyomva a tovább 'gombot' előjön a smyle-k beszúrása...
A smartban ezt bármire cserélhetem, ìgy beraktam ide a balra dőlő èkezeteket, hogy könnyen elèrhető legyen. Sőt egyénileg àllitható az a rész is, ahol a javaslatok megjelennek -
pingwin011
aktív tag
válasz
frensys #29685 üzenetére
Azért szerintem egyébként járna annyi a magyar embereknek, hogy rendesen lehessen ékezettel smst írni, mert valaki (én is) szeret úgy írni, ahogy kell. Nem hiszem, hogy annyira kivitelezhetetlen lenne a dolog. Én magamtól jöttem rá a balra dőlő ékezeteknek, de az ő, ű betűknél ez akkor sem megoldás. A többi oké, végső soron mindegy, merre dől egy ékezet. De azért nem mindenki jön rá erre magától, így természetes, ha kérdeznek, és az sem lehet válasz, hogy olvass vissza, mert ennyi komment között ember nincs, aki képes kibogarászni, hogy hol kaphat erre választ.
Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest