Hirdetés
- Őskoczka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Sajnos (mobil nézet vagy más néven egy oszlopos megjelenitésre) az Opera-n kivűl mindegyik a google 'wap' átalakitóját használja!!
Nekem ez annyira fontos, mint a zoom mérete illetve mobile-nál a %-os nagyitás.
Kipróbáltam több ilyen altetnativát a linkelt böngészőkből, de egyik sem tördeli jól az oldalakat.
Pc-n nem szeretem az Operát, tehát nem vagyok rajongója, viszont droidra jobb böngésző nincs szvsz.
Azt hozzá kell tenni több minden kihozható kis finomhangolással az Opera Mini config: vagy Mobile esetében az opera:config nem publikus beállitásokban
Mobile-nál be lehet állitani azt is, milyen legyen a max és min betűmétet. Nálam ez max16 min14 és nincs gond a zoommal, jól látok szerencsére és nekem elég a 125%-os beállitásokban elérhetö nézet.
Viszont aki így kicsinek találja, rakja 175-re és értékelje újra magában a zoom pocsékságát
Továbbá beállitható pl. a cache mérete, helye (ram!!! vagy Sd), a görgetés lehet smooth és még sok más.
A mini-nél szintén a nem publikus beállitásban config: lehet alakítani a weboldalak alapértelmezett betűbeállitásainak használatát vagy a készülékét, ezzel szintén a zoom működésében jelentős változás érhető el. kikapcsolható az rss feed, telszám felismerés stb...
Alapbeállitásba nem értem miért nem rakják bele az ilyen user-ek számára kényelmesebb opciók elérhetőségét
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest