- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- hcl: MS Office365 Linuxon
Aktív témák
-
-
llaszlo
veterán
válasz
aggleány #2561 üzenetére
Ezt semmivel sem tudtam úgy kitömöríteni, hogy jó legyen. Én már ezt abszolút nem értem.
Viszont Total commanderben legalább be lehet állítani a kódolást. Amikor zipeled megjelenik egy ablak. Jobb oldalt középen van egy "Configure" LHA ,ACE TGA alatt (magyarul nem tudom, hogy mit ír ki). Utáne megjelenik egy menü. Legalul van egy "Pack unicode names" Ott be lehet állítani, hogy UTF 8-at használjon. Valamelyiket ki kell választani. Leginkább azt amiben nincs semmi egyéb, csak az UTF 8 és a végén nincs a 127.
Az UTF 8-nak minden rendszeren jónak kell lennie. Nem is értem, hogy a vin miért nem ezt használja. Ja már értem, mert egy utolsó, szemét, mocsok ...
Aktív témák
- Energiaital topic
- Hardcore café
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Revolut
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest