Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Aktív témák
-
-
llaszlo
veterán
válasz
aggleány
üzenetére
Ezt semmivel sem tudtam úgy kitömöríteni, hogy jó legyen. Én már ezt abszolút nem értem.
Viszont Total commanderben legalább be lehet állítani a kódolást. Amikor zipeled megjelenik egy ablak. Jobb oldalt középen van egy "Configure" LHA ,ACE TGA alatt (magyarul nem tudom, hogy mit ír ki). Utáne megjelenik egy menü. Legalul van egy "Pack unicode names" Ott be lehet állítani, hogy UTF 8-at használjon. Valamelyiket ki kell választani. Leginkább azt amiben nincs semmi egyéb, csak az UTF 8 és a végén nincs a 127.
Az UTF 8-nak minden rendszeren jónak kell lennie. Nem is értem, hogy a vin miért nem ezt használja. Ja már értem, mert egy utolsó, szemét, mocsok ...
Aktív témák
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360S
- SHOKZ headsetek
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Gitárerősítő Boss Katana 50
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igaz azokat nem annyira szeretem.