Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
kukacka11
üzenetére
Nem én voltam, de már csakugyan felkerült 26 Rejtő könyv, egy kolléga belinkelte
Én most éppen az ő könyveit csinálom meg borítós verzióban, plusz van egy pár azokon kívül, ami megvan, de egyben szeretném feltenni az egész pakkot. Ha sikerül, akkor kevés kivétellel meglesz az összes (amit el tudok érni pdf-ben), és talán már holnap fel tudom tenni. Ha nem, akkor hétfő este legkésőbb meglesz 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én most éppen az ő könyveit csinálom meg borítós verzióban, plusz van egy pár azokon kívül, ami megvan, de egyben szeretném feltenni az egész pakkot. Ha sikerül, akkor kevés kivétellel meglesz az összes (amit el tudok érni pdf-ben), és talán már holnap fel tudom tenni. Ha nem, akkor hétfő este legkésőbb meglesz