- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
aggleány
addikt
Jajajajjj, KIES! Nem jó, nem szeretjük. Sokkal egyszerűbb és jobb a telefont sima pendrive-ként érzékeltetni a számítógéppel.
A KIES-t szerintem tüntesd el, csak bonyolítja a dolgokat - legalábbis szerintem, de lehet, hogy lesz ellenvélemény is. Én nem szeretem.
Csengőhang megadása: csinálj a memóriakártya gyökerében egy Sounds nevű mappát, azon belül egy Alarms-ot a riasztások hangjainak, egy Notifications nevűt a jelzőhangoknak, és egy Ringtones nevűt a csengőhangoknak. Így a telefon listájában fel fognak tűnni az odatett hangok.
Ha ez bonyolultnak tűnik, akkor töltsd le a Marketről a WhoIsIt nevű csengőhangos progit (van másik is ilyen néven, ebben a leírásban benne van, hogy egyéni csengőhangokat tudsz megadni). Hosszú távon az első módszer kifizetődőbb.
Teljesen kezdőként nézd meg a Logoutomat és az SE-Portál-t, ami az aláírásomban van, ott elég sok mindent megtalálsz, ami szükséges lehet az induláshoz. A leírásokban lehetnek apróbb eltérések (se-portál), mivel azokat a leírásokat X10 Minivel csináltam, de a lényeg ugyanaz.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- XPEnology
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 Plus 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest