Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Sok írni való nincs róla, a telefon összes funkcióját(amit ki lehet kapcsolni) kikapcsolja, van MAX(fizetős) standard és basic szint ami nyilván arra vonatkozik, hogy mennyi mindent kapcsoljon ki, persze külön megadhatjuk az advanced settingsben mi is, hogy mit kapcsoljon ki. A legutóbbi verzióban már időzítő is van, azt még nem próbáltam, de gondolom meg lehet adni, hogy mikor kapcsoljon le vagy be stb.
Igazából arra jó a leginkább, hogy ha kevés már a szufla az akkuban akkor bekapcsolod és úgy telefonálsz, sms-ezel vagy megadod neki, hogy a mobilnetet vagy wifit ne kapcsolja le és úgy használod. Így nyersz időt mert minden mást meg lekapcsolhatsz vele, szerintem nem alkalmas arra, hogy állandóan be legyen kapcsolva, arra inkább a Green Power Premium a jó.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest