- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
#48231525 #31831 üzenetére
Nem tagadok, csakis igazat szólok...
Különben is, hol itt a warez, a cuccos Marketen lesz...
(#31828) vétó:
A guglit ezekszerint a hajadra kenheted, mert bizony már 1-2 egyéb helyen is olvasható.Illetve hogy pontos legyek, máshol már előbb olvasható volt, ugyanis én idéztem.
-
TRob1
veterán
Most olvastam egy fórumban
:
"Köszönjük megtisztelő érdeklődését termékeink iránt!
Legfrissebb hivatalos információink szerint tavaszra várható iGO Primo navigációs szoftver Android Marketen való megjelenése.
További információért kövesse az igomyway.com oldalt, vagy a Facebook-ot.Amennyiben további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!
Üdvözlettel,
Naviextras® Támogatás"
-
TRob1
veterán
válasz
jano_77 #31801 üzenetére
Arra telepíti rá... de mivel ez csak beta, és betatesztelőknek van perpill ez a plusz hely szerzés, ez ugye még nem marketes. De amit linkeltem, az az ő oldalukra mutat...
szerk: Jaa, azt csak poénból kérdeztem, mert 1)semmit nem értek belőle (mondjuk már régebben se értettem hogy mi van az akt-tal
)
2)megemlítette a "barátunk" nevét. -
TRob1
veterán
válasz
jano_77 #31797 üzenetére
És lehet vele plusz 5GB tárhelyet is szerezni 500Megánként. Feltöltesz rajta keresztül 1 képet, kapsz 500 Megát és ezután minden 500mega feltöltött képenként még 500-at, 5GB-ig (úgy nézem az eddig megszerezhető 10GB felett pluszba, mert perpill 10,25-ön állok).
Most úgy van belőve nekem, ha telefonon csinálok fényképet/screenshotot, már teszi is a db fiókomba (és ott is van rögtön a PC-n is ugyebár) illetve ha fényképezőből felcsatolom a kártyát, akkor is automatán pakolja is a képeket (ráadásul átnevezve a készítés pontos dátumára/időpontjára) Nekem nagyon hasznos és bejövős mind droidra, mind PC-re.
(#31796) meko1:
Miva? Ebből egy kukkot se értek. Te vagy frensys?Az nem lehet, ő nem használ hotmail-t.
-
TRob1
veterán
válasz
thesound #31731 üzenetére
Jah, és persze pl. az általam is használt Note Everything Pro-val is tökéletesen megoldható ez. Kiteszel 1 widgetet, ha ráböksz már írod is amit akarsz, menü gomb és ott van rögtön az "ébresztő" is...
Ha a quick-re nyomsz bármelyik widgetet használva, akkor rögtön írhatod a szöveget, már alapból a billentyűzet is feljön. A Vegyél tejet! meg egy üres lap volt, és most ez a szöveg van a jegyzetben.Pont úgy (is) használható, ahogy te szeretnéd.
-
TRob1
veterán
válasz
stefi68 #31726 üzenetére
Ha azonos CallRecorder-ről beszélünk (mert van sok app ezen a néven), akkor: Menü/Eszközök/Haladó/Kimenő erősítése ill. Bejövő erősítése. 0-4-ig lehet mind1iket.
(#31731) thesound:
Én erre nem használnék külön appot, ennyit meg főleg nem szenvednék miatta. Szvsz erre bőségesen elégséges a gyári naptár is.(#31729) St3ven:
Én spec. a Mini-t használom belőle (már ha nagyritkán telefonon netezek) Jó is gyors is tetszik is.
-
TRob1
veterán
válasz
LGabor001 #31722 üzenetére
Nem ingyenes (ha számít), de nálam jól müxött a tesztek alatt:
CallRecorder (állítható a kimenő és a bejövő hang erőssége is külön-külön)
-
TRob1
veterán
válasz
mefistofeles #31711 üzenetére
Hasonlat volt, csak valós. Sztem te mást képzelsz 1 Launcherről, mint ami valójában.
Akár 2-3-4 (vagy több) is lehet a telefonodon, és tudsz köztük váltani akár, ha nem állítod be fixen alapértelmezettre. De mivel ezek különálló appok, közük sincs egymáshoz, ezért mindnek saját beállításai vannak, és mindet neked kell "berendezned" saját szád íze szerint.Pl. azt a "twitter marhaságot" is 1 mp alatt el lehet onnan tüntetni... És persze az asztalok számát is annyira állítod, amennyire csak szeretnéd, szintén 1-2 mp alatt.
Én első blikkre úgy látom/gondolom, hogy az Android nem a neked való rendszer.
-
TRob1
veterán
válasz
mefistofeles #31709 üzenetére
Miért? A Go Launcherben volt egy giccses váza?
-
TRob1
veterán
válasz
mefistofeles #31703 üzenetére
Nagyon könnyen feladod... de akkor szerintem is hagyd ahogy van.
(Sztem ha veszel otthonra egy új íróasztalt, akkor azon se lesz rajta alapból a PC-d.
)
-
TRob1
veterán
válasz
mefistofeles #31696 üzenetére
Marketről szedd inkább, és ne azt a régi verziót (már van hozzá hivatalosan is magyarítás a Marketen)... de amúgy egy fájlkezelővel katt rá miután feldobtad, és úgy telepíti.
(#31695) janes74 :
"Nem tudom miért sérteget, de nekem ez az első regem."
(#31698) vétó:
Tedddd meeeg. -
TRob1
veterán
Ünnepnap a mai.
-
TRob1
veterán
válasz
#48231525 #31664 üzenetére
Másnevű az még talán oké lenne, de most véletlen elbaxta, mert egyiknél Mayer Ferenc a mélcím, másiknál meg Mayer Ferenc a teljes név. Nagy így már nemigen tudom elképzelni, főleg hogy a mondatai is mindig szinte ugyanazok.
szerk: Akkor nem bírja valami jól a Pengéd ha csak 5 nap repülőben, nekem anélkül tovább bírja.
-
TRob1
veterán
válasz
titanic1234 #31659 üzenetére
Ez biztos véletlen hogy egyezik a név is, meg tök ugyanazok a hülye felvetések...
Ferikém! Ha a kacsa nem tud úszni, attól még nem a víz a hülye...
(Persze mind a 4 említett nick elég durva hasonlóságokat mutat... Legfőképp ez a baromira sokat fogyasztás, meg a megmagyarázás hogy nem mész a Netre csak ha kell, mind a 4 névvel megvolt már.)
-
TRob1
veterán
válasz
titanic1234 #31644 üzenetére
Haver, ne bszál már fel hogy csináltál még1 reget. Ez minimum a negyedik, és nem baxnak ki!!! Ez HIHETETLEN!!!
Ha rajtam múlna Te nem csak a PH-ról lennél tiltva, hanem eleve az Internetről (meg eltiltva az Okostelefonoktól bírósági végzéssel).
-
TRob1
veterán
válasz
genius91 #31615 üzenetére
A topikjában lehet hogy jobban tudnak segíteni ez ügyben...
-
TRob1
veterán
válasz
punky10 #31609 üzenetére
Persze, itt nem is az volt részemről a téma hogy melyik a jobb Launcher (egyértelmű hogy Go, max ha vkinek csak és kizárólag a sebesség a lényeg - már pedig sokan így vannak hogy csak azt nézik -, akkor lehet hogy ADW), hanem az, hogy egyik Launcher se fog 40szer annyit fogyasztani a másiknál, de meg 4szer annyit se, annak meg rég úgy kell, aki ilyen hülye appokban hisz és nem a valóságnak... tele vagyok Go appokkal, mégsem merül extrém módon a telefonom (ez alól 1 Rom volt kivétel - ami kb 3,5 napig volt fenn -, ott fél-háromnegyed napnál tovább akkor se bírta, ha hozzá se nyúltam)
(#31611) akyyy:
GTalk-ot nem használom, de Gmail ment alapból, nem kellett semmi portot nyitnom neki. -
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #31595 üzenetére
Jah, és még 1: Majd szeretnék egy olyan mérést is vkitől, ha ADW mellett használ mondjuk vmi appot az épp futó appok bezárására, meg mappák létrehozására szolgáló app, meg ikonok elrejtése appdrawerben, vagy gesztusok a dokkon lévő ikonokra, meg még mittomén miket használnak amit mondjuk tud a Go.... hogy ezek együtt az ADW-vel mennyit fogyasztanak...
szerk: ADW-t megvettem én is anno, de 1 napnál többet sose bírtam vele, akárhányszor is próbálkoztam... már csak a menüfelépítése is szörnyű. LP eleve jobban tetszik, talán azért is használtam azt Go előtt (de a "visszatérésemhez" nagy csoda kellene
)
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #31593 üzenetére
Kicsit még szerkesztettem az előzőt.
Arra azért mindenképp várnám Tőled a választ, hogy vkinek hogy mehet kb. 3 napig ADW-vel is, és ugyanúgy kb.3 napig a 40szeres fogyasztású Go-val is a telefonja (De még ha csak 5-10szeres fogyasztású lenne, akkor is érdekes lenne, főleg hogy ugye a Launcher Mindig fogyaszt, hisz mindig fut.).
Jah, és 4 home képernyőm van, van pár widget is (Simple Calendar, Birthday Widget, Mort Player, és egy fullképernyős Go Contacts Widget), de azok nem a zabálós fajtából, illetve perpill 66 app van telepítve (ha számít vmit)
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #31586 üzenetére
Na ebből is látszik mennyit ér az assistant... Azért remélem komolyan te se gondolod hogy 40x!!! annyit eszik bármelyik launcher a másikhoz képest.
Meg valszeg 40szeres többletfogyasztással a világ legnépszerűbb droidos Launchere lenne, főleg hogy a többség mániája ez az akkufigyelősdi. Hahaha...És akkor már kerekíts légyszi nekem egy mesét a feletted szóló történetről is, miszerint kb 3 nap Go-val és ADW-vel is.
ui: Bírom mikor tömegeket lehet elhitetni ilyen baromságokkal, és még vkik akár fizetnek is ilyesmikért adott esetekben.Én meg soha nem használok semmi ilyen "okoska" appot, és 2 napig mindig kibírja a telefon, de nagy ritkán van hogy 4-5-öt is (pl. 2. kép). Rom függő is a dolog.
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #31579 üzenetére
Nem csinálok, mert az ilyesmi nem érdekel, ez nem verseny (és különben is, csak az akkut zabálják
)
Eleve arra ment a válasz hogy 4 órája vette le, szinte semmit nem csinált és 80%. Akkor mit is kellene viszonyítani? Egyébként nem nyomkodom reggeltől estig a telefonom, annyira nem vagyok mániákus, főleg hogy egész nap a PC előtt ülök. (Telefon only 2G, wifi mindig on...)(#31580) Luissimo:
Repülőmódban éjszaka szokott lenni 8 órát, de akkor semmit nem merül vagy csak 1%-ot, úgyhogy legrosszabb esetben is kibírna így kb. 33 napot. -
TRob1
veterán
Ki.
Képernyő beállítások/Képernyők áttűnési sebessége/Egyéni és ott a Ruganyosságot lehúzod nullára. (Ha erre gondolsz)
(#31503) nagyvixi:
Nem válaszoltál a #31482-re, de sebaj, itt is megkérdezem, mert furdal a kíváncsiság. Nem ismered véletlen frensys és idegenufo "kollégákat"?Nekik is pont hasonló gondjaik vannak az ugyanolyan Optimus telefonjukkal mint neked, és ugyanúgy "nem vesznek levegőt" a hsz-eikben, akármilyen hosszú is az, akkor is csak 1 mondat.
-
TRob1
veterán
válasz
nagyvixi #31481 üzenetére
Neked véletlen nem haverod frensys és idegenufo? Mert ugyanaz az akksimániád is, és ugyanúgy ismétled többször is a mondandód.
Egyébként kell venni egy kisképernyős nemokostelefont és minden gond megoldódik.Vagy venni egy pótakksit és: a) Vagy cseréled ha lemerült b) Rászixalagozod/pillanatragasztózod a telefon aljára és összekötöd a másikkal
Ráadásul ez még mindig az Alkalmazások topik és nem egy általános droid vagy okostelefon topik...
-
TRob1
veterán
válasz
volvoguy #31417 üzenetére
Nem élek ilyesmivel, de a FriendCaster-t szoktam még "hallani".
-
TRob1
veterán
válasz
darkdead #31286 üzenetére
Attól, hogy a telefon belső memóriája telt meg, és azért vinnyog.
Vagy apptörlés, vagy sd-re áthelyezés segít...
(#31288) darkdead:
Nem. De ez inkább a telefonod topikjának a témája, mint ezé. Ott tuti tudnak segíteni. -
TRob1
veterán
válasz
#40993792 #31187 üzenetére
Ja, hogy rögtön kiírja képernyőre az sms szövegét?
Nálam GoSMSPro is így van belőve, nem csak az értesítésre írja, hanem látom rögtön az üzenetet a Home-on.Tényleg. GOSMS-ben lévő GoChat-et próbálta valaki?
(#31189) spiritex:
Áhá, minden világos. Nem tudok ilyet. De keress rá az "Erőszakos üzenet" kifejezésre. -
TRob1
veterán
válasz
spiritex #31183 üzenetére
"mint a régi Nokiák, hogy Azonnali Üzenet, ami ugye egyből a képernyőre kerül mindenféle gombnyomás nélkül"
Ez mi pontosan? Hogy kell ezt érteni? (Gondolsz egyet és már meg is fogalmazódott ez a gondolta a másik fél fejében? Mert olyant még asszem nem tud egyik se.
)
Mi az hogy gombnyomás nélkül? -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
#40993792 #31113 üzenetére
Természetesen valszeg rosszul van írva, és csak az felett fog müxeni.
Én simán lehúztam marketről a legújabb GoSms-t (4.30), majd kiválasztottam benne a magyart és azt is letöltöttem, majd megint kiválasztva magyar lett.(A régi verziókban eleve nincs is magyar választási lehetőség, az újban meg eddig is benne volt, csak eddig még nem volt mit letölteni
)
ui: És valszeg másnak is müxik, mert már ment rá 4db 5csillag
(#31128) aggleány:
(Csak hogy nehogy megint panaszkodj itt nekem
)
-
TRob1
veterán
válasz
gabek_ #31101 üzenetére
Nekem mindenhol jól írja ki a neveket, magyarosan, vessző nélkül. Mondjuk az is igaz, hogy minden kontakt pont fordítva van beírva, vezetéknévhez keresztnév, és keresztnévhez vezetéknév. A Lista rendezési elve Utónév, Nevek megtekintése meg Utónév előre. És így mindenhol úgy van, mint ahogy lennie kell.
Gmail címtárba is utónév van Rendezési elvnek bepipálva.
(Egyébként ez a dolog még régebbről maradt nálam meg,m ert vmelyik telefonba így lehetett neveket beírni, és mikor át lettek téve, így hagytam. De pl. MyPhoneExplorer-ben kb 2 kattintásra át lehetne cserélni az összes névjegyben egyszerre, de így hagyom, így legalább normálisan jelennek meg mindenhol.)
-
TRob1
veterán
válasz
Csigusz 1 #31098 üzenetére
Tudom, és ugyanezért nem is kapsz soha mélt se és nem is írsz senkinek, hisz ugyanannál a cégnél tárolódik (ha más mél címed is van, az meg másnál, lehet hogy jóval megbízhatatlanabb cégnél)... meg a telefont se kapcsolod be, nehogy már tudják merre jársz akár gps, akár cellainfok alapján (mert ugye senkinek semmi köze hozzá).
ui: és ugye frászbúkon meg wiwen se vagy véletlen se, és a szkájp meg msn listád is üres. Akkor megnyugodtam. Már csak egy atombiztos bunker kell egy dzsungel közepe alatt valahol mélyen a földben, és teljesen védett leszel.
(#31099) meko1:
Lehet hogy szülői felügyelet van a telefonodon, és az akt meg a sex tiltva van. -
TRob1
veterán
válasz
Maffia91 #31093 üzenetére
AZ a te bajod... nekem meg nincs más tippem.
(Egyébként nem tudom miért jó az több mindenkinek is ha elveszti/ellopják/vízbe esik...stb. a telefonja akkor elbukja a kontaktjait is.
)
(#31096) Maffia91 :
Jól van na, nem szóltam Vizek és Tolvajok Nagy Ura.Nem erőszak a tuti...
Viccen kívül: sztem felesleges, mert akinek esze van (
), nem a telefonban tartja a kontaktokat ha van egyszerűbb/biztonságosabb módja is.
-
TRob1
veterán
válasz
Maffia91 #31086 üzenetére
Miért, még kit? Mert nálam minden úgy működik, ahogy nekem kell.
Mindenhol mindig a gugli accos névjegyeket látom, semmi mást nem is akarok.
(#31090) Maffia91:
De van.
Mentsd le a névjegyeid .vcf-be az sd kártyádra, törölj ki mindent a telefonból, menj a neten a gmail-re, majd címtár, és oda importáld be a lementett .vcf-et, utána szinkronizáld telefonnal. Telefonba meg a névjegyfiókba csak a guglit pipáld be.(És ha mentesz új névjegyeket, ha kérdi, akkor is mindig a gmail accra mentsd)
-
-
TRob1
veterán
Na most mondok egy nagy titkot: Minden app újraindul ha újraindítjuk a telefont. semmi sem megy az újraindulás folyamata alatt.
Viccet félretéve: Ott arra gondolnak, ha újraindítod a telefont, akkor az app automatán elindul a háttérben újra, nem neked kell kézzel indítanod.
(a számláló természetesen nem nullázódik)
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
#40993792 #30999 üzenetére
Pont most olvastam a mai frissítés miatt 1-2 mai kommentet a GoLaunchernél, ami épp ideillik:
-Kiváló. Hosszú idő után váltottam launcher proról, de megérte. Tökéletesen személyre szabható és témázható.
-Besz*rás
Fé évig azt hittem hogy a L.Pronál nincs jobb. Tévedtem. De k*rva nagyot.
-
TRob1
veterán
válasz
Teasüti #30857 üzenetére
Lehet.
De igazándiból én csak arra akartam kilyukadni, hogy az ilyen progik a pillanatnyi állapotra mondanak valamit, azt csók. Pl.: azt mondja még van vissza 1óra35 perc, akkor király, nézzük meg az 1óra30perces filmet. Aztán csodálkozunk hogy nem bírtuk végignézni, mert közben meg lemerült az akksi...
-
TRob1
veterán
válasz
Fehércápa #30799 üzenetére
Azok vannak
(Lásd 30790-ben)
De ahogy hallom/olvasom, elég komoly tervezési problémái vannak néha-néha... és ez nem feltétlen a térkép hibája. Sőt...(#30800) aimettirlz:
Ékezet persze hogy van, ha van a billentyűzeteden.Az már más kérdés hogy a normál/magyaros jobbra dőlő ékezetek miatt kapásból 70 karakter lesz 1 sms, míg handcent meg átkonvertálja, és marad a 160 karakter.
És mi az a "meg stb" (azon kívül hogy a "meg satöbbi" rövidítése)? -
TRob1
veterán
válasz
basaja #30786 üzenetére
Általában mindegyik navinak saját térképe, "formátuma" van, attól függetlenül, hogy sokszor tartalomra ugyanaz mint a 3 betűs valamelyik térképének (neki meg van 3 féle térképgyártó térképe is: TopMap, TeleAtlas(TomTom), Navteq.
) Asszem a sygic pl. a TeleAtlas mapokat használja, Navigon meg a Navteq-et... 3 betűs meg azt, amelyiket akarod (ezért is jobb a többinél)
-
TRob1
veterán
válasz
Gedeon31 #30776 üzenetére
Nem rossz.
Hosszabb ideig az ICS-t használtam, meg előtte ezeket: Future Theme GO Launcher EX
(Ez a 3 téma volt huzamosabb ideig, minden más max 1-2 nap.
De mint mondtam is, én pl. nem vagyok téma fan.)
-
TRob1
veterán
válasz
Gedeon31 #30771 üzenetére
Én 1-2 hónapja ezt: GO Launcher EX Theme ICS (Nem vagyok vmi nagy téma mániás/cserélgető
)
(#30772) pockos13:
Nem. -
TRob1
veterán
Köszi a sok szép Top listát mindenkinek (még jöhet ha vki kimaradt
)
Örömmel látom hogy itt a totyiklakók között is egyre népszerűbb, sőt, toplistás a sokoldalú, kedvenc launcherem.
(Ha jól számolom, 12 listából 8-ban benne van a Top3-ban, sőt, mindenhol az 1.helyen van jegyezve.
)
-
TRob1
veterán
válasz
hackeeeee #30595 üzenetére
Ok.
Gyári sms appot használsz egyébként? (Csak a backup miatt kérdezem, mert szoktam látni többször a nevét... én pl. GoSMSPro-t használok amiben van kifejezetten backup/restore rész is, ezért nincs szükségem ilyesmi külön appra)(#30596) thesound :
Köszi.Látom más is szereti a TBP-t, nem csak én
Timerifficet is szeretem/használom, csak sajna nem fér bele a listámba (még talán a 10esbe se
)
Ezt a Gesture-t viszont nem ismerem... bármelyik home képernyőn elkezdek vmit írni és dobja a listát (fut mindig a háttérbe)? -
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #30590 üzenetére
Nekem is van 71 app telepítve, de elég könnyen nyomtam a 3as listát, mivel azok abszolút (egyelőre örök
) kedvencek, mindig azokkal kezdek Romolás után, ezek nálam alapok, a legfontosabbak. A többi úgymond "töltelék", persze túlzással.
Direkt ezért nem is azt kértem hogy ki milyen appot használ, mert ugye azokról már voltak ömlesztett listák, hanem arra vok kiváncsi, hogy ténylegesen ki mit szeret a legjobban (de csak 3ra). Én is tudnék tutira 10es, meg 50es listát is "felállítani"...szerk: Jah, krokodilos. Megvettem óccsóér, de meguntam kb. 12-13 pálya után.
(#30592) petipetya:
-
TRob1
veterán
válasz
Fehércápa #30588 üzenetére
Ajánlanék a telefon helyett egy "pléjsztésönt vagy gyerekszobát"
(De azért köszi a listát, még ha komolytalan is.
)
Nem rootoltam mostanában, mert mindig olyan Rom van fenn, ami eleve rootolt (de anno z4root-ot használtam)(#30587) vétó :
(#30586) hackeeeee :
Top3!!!A Launcherek már nem férnek bele, azokat nem tartod kedvencnek. A Go meg bizony kedvenc, mert nem csak Launcher, hanem több más appot is kivált.
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #30575 üzenetére
Tudom én.
(#30576) hackeeeee :
Mik a problémák? Mert nem hallottam róluk (és személy szerint soha nem is találkoztam velük). De most komolyan kérdem.(#30578) Tarantula33:
Nekem meg viszont TBPro az első számú kedvenc appom, megosztva a helyet a GoLauncherEx-szel.Tényleg, írjatok már nekem egy 3-as (ne hosszabb) Kedvenc App Top listát. Kiváncsi vagyok. Az enyém (már hosszú hónapok óta fixxen):
1) TitaniumBackupPro és GoLauncherEx (megosztott első hely, nem tudok dönteni)
2) Root Explorer
3) Note Everything Pro -
TRob1
veterán
válasz
hackeeeee #30571 üzenetére
Jegeléshez nem kell root? Főleg System appok jegeléséhez? Ez nekem új. "Jó tudni".
Főleg hogy ezt írja a Link2sd is:
"What you need:
- root permission.
- a second partition on your SD card."(#30569) flash- :
Csak egy kis ZTE Penge, semmi extra (de az is igaz, hogy 1 fillért se fizetnék rá más telefonért)
TBPro meg sosem téved...
-
TRob1
veterán
Hááát, kb. annyit, hogy Tilos a Warez minden formája. Linkelés, segítség, kérés,... stb.
"minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
használatára buzdít;
illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.
így különösen tiltott témák például: szoftver regisztrációjához, működ(tet)éséhez szükséges kód vagy azt kijátszó szoftver, egyéb eljárás; készülék (műholdvevő, telefon, stb.) szoftverének jog- vagy licencellenes megváltoztatása, kijátszása, ehhez szükséges eszközök adás-vétele, telefon vagy egyéb eszköz szoftverének megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele, bundle játék/szoftver értékesítése az azt tartalmazó újság nélkül;" - PH alapelvek -
TRob1
veterán
válasz
flash- #30486 üzenetére
Itt valami nagyon nem stimmel. Nekem 71 appom van telepítve, és a felsoroltak közül is van Gmail, gyári böngésző, Search, mégis 3-4-5 napokat elmegy a telefonom... úristen, mi lenne ha ezeket leszedném, meg az appokat is csökkenteném 20-30-ra, havonta kellene töltenem?
És a fagyasztást meg hidd el hogy nem kommunikálnak azok a nettel. Meg semmi mással se. Akkor a watchdogod hazudik.
(Talán ezért nem is használok ilyen figyelő meg killer meg hasonló appokat, és lám, jól bírja)
ui: Azért köszi a listát
(Persze törölni nem fogom őket, hisz jól elvannak)
-
TRob1
veterán
válasz
Cartman023 #30461 üzenetére
Magában a témában mielőtt felrakod?
Ha már fenn van a téma, azt az ikont cseréled a Home-on vagy a Dokkon amelyiket szeretnéd, és arra amire csak szeretnéd. Hosszan nyomsz rajta, és Cserél.
(#30463) zho-lee:
Uhh, látod az időpontokat?(#30457) flash-:
Légyszi a listát, mert Én nem tudom. -
TRob1
veterán
válasz
flash- #30406 üzenetére
-Igen
-Nem (a root jogokat ad, hogy hozzáférhess pl. a fenti dolgokhoz - meg minden máshoz is)ui: De ha már rootolod, akkor sztem első körben inkább a Titanium Backuppal fagyaszd le azokat amiket törölni szeretnél (olyanná teszi mint ha nem lenne ott), és ha okés a rendszered minden szinten, akkor 1-2 nap múlva törölheted őket. (szvsz)
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #30383 üzenetére
Nekem sincs mobilnetem, folyamat wifin lógok, de legfőképp PC-vel. Viszont már 1-2szer felmerült hogy előfizetek, mert néha kellett volna itt-ott. (Pl. geoládázásnál mikor az istenért se találom, akkor megnézni a kommenteket...
)
(#30385) mrkorooo :
És véletlen nem olyan az a csomag hogy ha túllépnéd akkor csak a sebességet csökkentik, de nincs túlforgalmazási díj? Mert szvsz így van, akkor meg csak telefonálással tudsz ekkora szlát csinálni...(#30384) Zsolt_72 :
Jó éjt Fiam! -
TRob1
veterán
válasz
mrkorooo #30376 üzenetére
Offline navival, amennyit használ hozzá az agps, egész évben sem használná el a 100 megát, nemhogy 1 hónapban...
(#30375) vétó :
Pirosfejű mi? Irigykedsz sápadtarcú?(#30378) Zsolt_72:
Ő ezresé akar "nagyonjonet"et, és nem haccázé kicsitjonetetui: és kaptyátok beja pirosfejű villás frkát.
-
TRob1
veterán
válasz
mrkorooo #30371 üzenetére
Akkor az nem offline gps volt (mint az említettek), az tuti...
Amit ezek fogyasztanak hogy megtalálják gyorsabban a "műhódokat" aztán kész...
Amivel ő hülyéskedett, az meg mindent a netről szed folyamat... de előfizetsz 1 ezresért mobilnetre, és akkor sosem lesz nagyobb a számlád net miatt, max korlátozzák a sebességét ha eléred a limitet.(#30374) mrkorooo :
Na pont ráhibáztál, mert az online, annak kell a net.
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest