Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Új 2.3-as romot tettem fel (CM 7.2.0), a gondom pedig az, hogy híváskor csak egyszer játssza le a csengőhangot. Hogyan lehet ismétlődőre beállítani a csengést?
Természetesen végignyálaztam a nem kevés beállítási lehetőséget, de nem találtam erre módot. Egyáltalán lehetséges ebbe belenyúlni? Csak mert nagyon zavaró, hogy a kb. 20 mp-es csengőhang lemegy, aztán némán rezeg/világít tovább a teló.
Csak azt ne mondjátok, hogy válasszak hosszabb csengőhangot, mert nálam egy rakat embernek külön csengőhang van beállítva, van, akinek már 5 éve ugyanaz, ezt nem akarom megváltoztatni.
Amúgy nálam ez alapkérdés, részben ezért váltottam romot, mert az eddigi összes rom hajlamos volt "elfelejteni" random jelleggel az egyénileg beállított hangokat...
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- OLED TV topic
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali médialejátszót?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest