Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
kukacka11
üzenetére
Nem én voltam, de már csakugyan felkerült 26 Rejtő könyv, egy kolléga belinkelte
Én most éppen az ő könyveit csinálom meg borítós verzióban, plusz van egy pár azokon kívül, ami megvan, de egyben szeretném feltenni az egész pakkot. Ha sikerül, akkor kevés kivétellel meglesz az összes (amit el tudok érni pdf-ben), és talán már holnap fel tudom tenni. Ha nem, akkor hétfő este legkésőbb meglesz 
Aktív témák
Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett a hardverszállítmány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én most éppen az ő könyveit csinálom meg borítós verzióban, plusz van egy pár azokon kívül, ami megvan, de egyben szeretném feltenni az egész pakkot. Ha sikerül, akkor kevés kivétellel meglesz az összes (amit el tudok érni pdf-ben), és talán már holnap fel tudom tenni. Ha nem, akkor hétfő este legkésőbb meglesz