Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
kukacka11 #2676 üzenetére
Nem én voltam, de már csakugyan felkerült 26 Rejtő könyv, egy kolléga belinkelte
Én most éppen az ő könyveit csinálom meg borítós verzióban, plusz van egy pár azokon kívül, ami megvan, de egyben szeretném feltenni az egész pakkot. Ha sikerül, akkor kevés kivétellel meglesz az összes (amit el tudok érni pdf-ben), és talán már holnap fel tudom tenni. Ha nem, akkor hétfő este legkésőbb meglesz
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Eladó M1 MacBook Pro 13"-14"-16" Keresek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Eladó M1 MacBook Air Retina 13" Keresek
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest