Hirdetés
Aktív témák
-
fatal`
titán
Lejárt a szerkesztési idő.
Letöltöttem a Camera360at és a Traffic Panic 3D-t is korábban. Kérdés: Ha majd újra visszakerülnek fizetősbe, akkor azért frissülni fog a marketről?
És ha eltávolítom az appot, vagy újrarakom a teló szoftverét, akkor le tudom tölteni újra?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Én is Boldog Karácsonyt, és jó appokban gazdag új évet kívánok mindnyájatoknak!
-
ko9
addikt
válasz fatal` #26652 üzenetére
Persze, miért ne frissülne? Ha megveszel egy appot, azért fizetsz, hogy rákerüljön az accodra. Most ezek az appok Premium változatai is rákerültek az accodra, vagyis frissülni fognak.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Tomi0703
addikt
válasz hodostamas #26649 üzenetére
Ezt a game-et még ki sem próbáltam. Nagyon el lehet vele lenni.
Kellemes Karácsnyi Ünnepeket mindenkinek!
-
F-ECT$
titán
válasz hodostamas #26649 üzenetére
A teljessel is megvan az összes kacsa, összes öcsi, és már ezzel is a tizenöt kacsa
Dive ever, work never.
-
pethYeti
addikt
Másnak is ezt írja SwitchPro-ra?
-
Something_
őstag
Üdv.
Ezt használja valaki? Light Flow - LED Control
Sensationnél a led csak 1 percig villog, hogyha van valami nem fogadott hívás, email, sms.
Ezzel a progival addig villog míg ki nem lövöm, elvileg.
Na de mióta felraktam azóta villog a zöld led ha feloldom a billentyűzárat, sőt még lezárás után is egy ideig.
Kilőttem a beállításoknál mindent, csak a missed call, sms és email hagytam bent de még így is villog orrba szájba.
Tipp? -
Edi77
őstag
Sziasztok!
Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a go sms pro-ban hol találom meg az üzenet továbbítása lehetőséget? (nem akarom többször megírni ugyanazt az üzenetet most karácsonyra) Sajnos én nem találtam meg, vagy elkerülte a figyelmemet.
Előre is köszönöm
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
baandii
senior tag
sziasztok!
ha vki esetleg mostanában szeretne regisztrálni a dropbox-ra hálás lennék ha a linkemen keresztül tenné ezáltal mind a kettőnknek segítve...előre is köszönet a segítőkész fórum társaknak
linkBoldog Karácsonyt!
-
Edi77
őstag
Nagyon szépen köszönöm!!
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
-
Foose
addikt
Boldog karácsonyt mindenkinek!! 1 kérdés. Az android 2.2-n található gyári képnézegetőt törölném,de nem találom a coustpack/app mappában. Hol van ez?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
-
-
Attila0313
csendes tag
Tudnátok ajánlani egy jó smst kezelő alkalmazást és egy fájlkezelőt?Magyart ha lehet a marketről.Vagy honnan érdemes még letölteni?köszi!
-
dokee78
félisten
válasz Attila0313 #26686 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
Üdv más sem éri el Facebook For Android-al (1.8.0) a saját fényképeit?? Rámegyek adatlapomra majd hogy fényképek és egyből bedobja A weboldal nem érhető el A következő fb://albums weboldal....
Volt már ki be jelentkezés app lelövése taskkillerrel gyorsitótárüritése, mobilnet újbóli bekapcsolása és semmi :SS
De ismerősök adatlapját meg gond nélkül behozza..
Előre is köszönöm.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
Rendben köszönöm Akkor nem is erőltetem. Már azon voltam hogy újrahúzom FB-t mert mikor rámentem hogy frissités a fényképeimnél nem várt módon leállt fb.katana..... Azt hittem nálam van a gebasz.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
válasz petipetya #26691 üzenetére
Adatlapom nekem is bejön, csak ha rámegyek arra hogy mutassa az albumokat ahol a fényképeim vannak na az nem megy..
Lent ahogy vannak Adatlap Információ Fényképek||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Tyer
őstag
WidgetLockerhez hogy tudok témát hozzáadni? Sense 3.0 kéne
SMS-hez: GoSMS
[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
zzz03
őstag
Ki mire szavazna?
Power amp vagy Player pro + dsp pakk.
Talán mintha az utóbbi jobban szólna.
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest