Hirdetés
- A nagy BOR topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
válasz
canniball #13568 üzenetére
Azt gondoltam, hogy sokkal nagyobb a fantáziád! Az ember nagyon perverz állat tud lenni.
Igen van amikor fülhallgatóval hallgatom a zenét, sétakor, kerékpározás közben, ha a munkám engedi, még fűnyírás közben is, de én olyan perverz állat vagyok, hogy a családomat ne zavarjam éjjel, akkor is fülessel teszem. Tudom, hogy van ettől kényelmesebb mód is, de nem mindig adottak a lehetőségek.
Egyik ismerősöm, aki sokkal járatosabb az akusztikában, magyarázta, hogy 10-15 000 Ft-os minőségi fülhallgatóval sokkal jobb zenei élményt lehet varázsolni, mint ugyan ilyen értékű hangszórókkal. Nálam a minőség Sennheiser.
Először kételkedtem, de be kellett ismernem, hogy tényleg így van. A SE W995 telómtól el voltam ájulva, hogy milyen jól szól a gyári fülessel, de csak addig még oda nem adta a saját Sennheiser fülhallgatóját. Azóta is ezt a márkát részesítem előnybe.
Álmomba sem gondoltam, hogy egy 20 000 Ft gagyi SE X8-al jobb zenét tudok varázsolni a PowerAMP segítségével, mint a nagy Walkman mobillal, de sajnos ez van.
Egy darabig használtam a MixZing is, tetszett, nem volt semmi gondom vele, de amikor megismertem a P.AMP, akkor muszáj volt váltanom. Mind külsőre, mind belsőre jobban bejött, annak ellenére, hogy összességben kevesebbet tud mint az első számú favoritom.
A családban két X8-van órákig tesztelgetem a két készülék segítségével a két alkalmazást, nálam a PowerAMP a győztes, de ez nem jelenti azt, hogy a MixZing rossz lenne.
A P.AMP jobban kézre áll, ill. a külső is jobban bejön, de ez ízlés kérdése.Hátránya a MixZingel, hogy a teljes verzió fizetős ill. ez idáig nem sikerült magyar nyelvel ellátni, de egy lelkes csapat már az ügyön van.
Az a jó az egészben, hogy van választási lehetőség, mindenki az ízlésének megfelelően választhat. Nekem még a magyar Winamp és a TTPod jött be, de rajtuk van még mit csiszolgatni.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- A nagy BOR topic
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- Pixel 7 Snow 128GB - 2 hónapos - Emag vásárlás - 10 tok+fóliák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest